Medryttare

Att vara medryttare på Ryssbo Gård innebär att hästen du rider är som din under den/de dagar du har den. Våra hästar är alla mycket trygga och välutbildade. 

För stunden har vi några hästar som fortfarande letar efter någon som kan ge just dem lite extra uppmärksamhet och kärlek. 

Mimir- passar dig som gillar lite mer fart och fläkt men samtidigt en mycket lyhörd och välriden häst, du som ryttare har kommit lite längre och är gärna intresserad av att rida kurser och kanske även ut och tävla för Ryssbo Gård. 

Frami- passar dig som vill ha en lyhörd och sammarbetsvillig häst med mycket rörelser och gång. Du är gärna intresserad av att rida kurser och eventuellt tävla under terminerna. 

Skjoni- passar dig som gillar en utmaning och har både humor och lite skinn på näsan. Skjoni är vår clown som gärna bjuder på både lite bus och fantastiska galoppsträckor. Skjoni har ett hjärta av guld men har alltid glimten i ögat. 

Draumur- önskar romantiska ridturer i skog och mark där han och du tillsammans kan fundera över livets mysterium och vad som egentligen försigår i hjortarnas hjärnor. Draumur är våran klippa, vår stora starka vita gentleman som tar hand om dig som kanske blivit skrämd, eller som helt enkelt bara vill ut och mysa i skogen. Tillsammans med Draumur kan du få det mesta- förutom äventyr där han springer iväg från faror, tillsammans möter ni istället farorna. Ingenting skrämmer Draumur,