Avveckling av Verksamhet

2019-08-01

Vi har nu fattat ett stort och tungt beslut. Efter långt övervägande har vi tyvärr kommit fram till att vi måste avveckla vår ridskola och turridning. Det känns väldigt tråkigt, och vi har velat fram och tillbaka under en längre tid. Men kommit fram till att det är vad som måste göras i dagsläget. Vi kommer att driva verksamheten som vanligt fram till 31/8, för att sedan börja sälja av våra hästar och minska ner på verksamheten. Det innebär tyvärr att det inte blir någon ridskola under höstterminen. Ett mail kommer att gå ut till er elever som ridit på ridskolan under våren.
Dock kommer det fortfarande att finnas möjlighet att rida privatlektioner och grupplektioner med lånad häst då några hästar blir kvar. Vi kommer även satsa mer på privatlektioner med egen häst samt kurser både här på gården och möjlighet finns även att boka in Karro på andra ställen.
Våra hästar ska säljas, och är du intresserad av att köpa någon av dom går det bra att kontakta Karro redan nu. Annars kommer dom komma ut på annons i september.
Vi kommer även i fortsättningen att ha inackorderingar och träningshästar.
Det här har som sagt varit ett mycket svårt beslut. Särskilt med tanke på alla underbara människor som varit här och ridit. Och vi vill tacka er alla för den fina gemenskapen och stämningen vi haft på ridskolan. Vi kommer framöver att lägga ut mer information om hur verksamheten kommer att se ut framöver och vilka möjligheter som finns för den som vill fortsätta utveckla sin ridning hos oss. Om du har några frågor går det bra att höra av dig.